First Class Gym
First Class Gym

Gruppträning, personliga tränare, terapeuter, barnpassning, luncher..

Variation av träning i en inspirerande miljö utöver det vanliga! Här finns alla förutsättningar för att under lång tid upprätthålla en allsidig träning. En variation som vi ser som en viktig nyckel för att alla ska kunna slå in på en hälsosam bana. Vad innebär träning för dig? First Class ger dig chansen att nå just dina unika mål.

First Class Gym är en 6000 kvm stor träningsanläggning och gym i centrala Västerås. Här tränar du i Arena-delen på löparbanor med golv från Rephouse, i olika träningszoner med Eleikoutrustning, en 15 meter lång crossfitrack och funktionella ytor. I vår styrke – och konditionsavdelning hittar du fria vikter och maskiner från världsledande Precor och Hoist.

Vi erbjuder också ett varierat utbud av gruppträning med ca 80 klasser per vecka. Kurser i former som PT Team, PT, nybörjarkurs och familjegympa. Lokalerna är stora med högt i tak och fin utsikt över Västerås och Mälaren.

För dig som har barn finns First Class Junior som är en bemannad barnpassning, ca 40 tim i veckan. På anläggningen finns personliga tränare, leg. kiropraktorer samt massageterapeut. Njut av fantastiska lokaler med funktionell design och påkostade materialval i kombination med förstklassig service!

 

Öppet: Mån-Tor 7-12 & 15-19, Fre 7-13, Lör 8-13, Sön 15-19,

Som medlem kan du träna 05-24 alla dagar. Bemannade tider, se ovan.

Kontakt
021-41 70 00