Notar Västerås
Notar Västerås

Din mäklare i Västerås!

Västerås som stad växer och här byggs det för en attraktiv tillvaro. Vi som arbetar som fastighetsmäklare i Västerås vet precis varför du ska välja att bo just här! Vi är mäklare med flera års erfarenhet och god lokalkännedom. Notar växer som mäklare i området och idag en av Västerås största mäklarkontor.

Vi är idag nio fastighetsmäklare och två mäklarassistenter på vårt kontor. Vår målsättning är nöjda och återkommande kunder och givetvis att sälja till högsta möjliga slutpris! Under vår tid som mäklare har vi fått förtroendet att förmedla en betydande mängd lägenheter, villor samt fritidshus i områden som bland annat Centrum, Östermalm, Haga, Viksäng, Gideonsberg, Malmaberg, Vega, Gryta, Öster Mälarstrand och Lillåudden med omnejd. Västerås och Västmanland har många boendealternativ att välja mellan med stort bestånd av både villor, radhus och bostadsrätter men även tomt och fritidshus.

Oavsett om du ska sälja ditt boende i Västerås eller Västmanland så står vi redo för att hjälpa dig vidare som din personliga fastighetsmäklare! Den lokala närheten och lokalkännedomen är viktig för oss i förmedling av ditt boende. Börja med att bjuda hem oss på en kostnadsfri värdering, dvs. ett förutsättningslöst och personligt möte med en av våra mäklare, så kan vi bevisa att vi är Västerås bästa fastighetsmäklare! Vår starka drivkraft och vårt fantastiska engagemang tillsammans med vårt breda spekulantregister och utsökta marknadsföring gör att vi säljer din bostad till högsta möjliga slutpris!

Kontakta oss: https://www.notar.se/vasteras
Boka en kostnadsfri värdering: https://www.notar.se/kostnadsfri-vardering

Öppet: Mån-Fre 8-17,

Kontakt
021-129 100