Idrottens Bingo
Idrottens Bingo

Många gäster har kommit hit i flera år och det uppstår självklart band mellan både gäster och medarbetare. Det är en fin och social stämning i hallen.

Idrottens Bingo ägs av idrotten, och att vi kan ge någonting tillbaka till det lokala föreningslivet känns viktigt. Det vi gör tillsammans i hallen gör något positivt för idrotten, det känns bra för både oss medarbetare och för våra gäster. Vi blev en del av Idrottens Bingo i slutet av 2013 och det var väldigt roligt. Nypremiären var en fest, och några dagar senare kom Leif ”Loket” Olsson hit vilket verkligen gladde våra gäster. Det har spelats bingo här sen början av 70-talet, så det sitter bingokänsla i väggarna. Nu har vi en ny, fin och fräsch lokal men med den spänning och gemenskap som alltid funnits här.

Välkommen in till Idrottens Bingo Västerås!

Idrottens Bingo arbetar aktivt med frågor kring spelansvar för att motverka överdrivet spelande. Vi gör det tillsammans med spelberoendes förening, och du kan läsa mer om deras verksamhet på deras hemsida, www.spelberoende.se. Allt spel i våra bingohallar och vår bingo på nätet har 18 års gräns.

 

Öppet: Mån-Fre 11.30-20, Sön 11.30-20,

Tillfälliga öppettider just nu.

Kontakt
010-2502146