Hemtex
Hemtex

Passion för textil. På Hemtex älskar vi kuddar, för att ta ett exempel.

Och gardiner, för att ta ett annat. Men hos oss är en kudde aldrig bara en kudde. Och en gardin kan ha så många fler kvaliteter än att bara vara sydd i indisk bomull och klara av att hänga där rakt upp och ned.

Nyhet mars 2024. Lansering av stora möbler såsom soffor, fåtöljer, soffbord, matbord och mycket mer därtill! Möbler utgör en viktig del av vårt hem och de spelar en avgörande roll i att skapa en funktionell och hemtrevlig miljö. Oavsett om det handlar om att inreda ett vardagsrum, sovrum, kök eller kontor, finns det en mängd olika möbelkategorier att välja mellan. 

För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra – utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och se snygg ut. Eller, om vi ska vara helt ärliga; när textil är och gör allt det där samtidigt, på sitt oefterhärmliga, oemotståndliga, underbara vis – det är då vi älskar den mest. Form och funktion, tillsammans, för alltid. Vår säljare hjälper dig gärna med allt från gardinlösningar, vilket täcke du skall ha, till vilka färger som passar i just dina rum.

Kom in och inspireras med oss!

Öppet: Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-16,

Kontakt
021-144370