3
3

Det finns många anledningar att välja Tre.

Här är några av sakerna vi gör för att du enklare ska kunna dela ditt liv med andra.

-Med 3Skicka surf kan du skicka surf till nära och kära som också är kunder hos Tre.
-Prata där ingen täckning når, så länge du har tillgång till trådlöst nätverk.
-Hos Tre kan du streama musik utan att det påverkar din övriga surfmängd.
-Med Mitt3 har du allt som rör ditt abonnemang samlat på ett ställe. Håll koll på ditt användande hantera dina tjänster eller betala dina fakturor.
-Nu kan du som surfar extra mycket byta mobil kostnadsfritt en gång under bindningstiden. 3Upgrade ingår med utvalda mobiler när du köper 3Surfa Obegränsat i 24 månader
-Lämna in din gamla mobil till oss när det är dags att skaffa en ny så får du rabatt på ditt abonnemang. Du kan även välja att donera värdet till Barncancerfonden.
-Vi vill att du ska kunna dela med dig oavsett om du är på konferens i Åre med jobbet, sommarsemester på Gotland eller bilresa längs höga kusten.
-Vi övervakar nätet dygnet runt året om, så att du ska kunna fortsätta surfa som vanligt även under strömavbrott, hårda oväder, eller andra störningar.
-2015 lanserade vi vår största nätuppgradering någonsin, som möjliggör fördubblade hastigheter i vårt 4G-nät.

Tre startades i december 2000 av Investor AB och Hutchison Whampoa med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. Sedan dess har företaget växt med en enorm hastighet och vi har blivit pionjärer både i Sverige och på världsmarknaden inom 3G-teknik och mobila tjänster.

Öppet: Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 12-17,

Kontakt
0735440543