22 april 2022

TRE BUTIKSKEDJOR SATSAR I CITY

Goda nyheter i dagens VLT, se länk till hela artikeln nedan.

Nu har nya affärer gått i lås för Corem. Stadium, Hemtex och New Yorker är de tre ankarhyresgästerna som valt att skriva nya hyreskontrakt med Corem, och som därmed blir kvar i city ytterligare några år.

Textilkedjan Hemtex i Punkt nöjer sig inte bara med fortsatt etablering, utan satsar vidare på en butiksyta som är dubbelt så stor som den befintliga.
– Vi gör en ometablering i Punkt. Hemtex flyttar in i gamla MQ-ytan, i ett bättre läge i Punkt. Den ytan är drygt 500 kvadratmeter.

I Punkt blir även New Yorker kvar, i samma läge som i dag.
– New Yorker har en kundkategori som är för de lite yngre och som också är viktig. Hemtex är en komplett inredningsbutik och Stadium är den enda sportbutiken vi har i city. Därför är det utan tvekan en jätteviktig mix, tre viktiga ingredienser för ett modernt city.

Även Stadium gör en nysatsning, då i Centra. Enligt Tariq Boholm kommer sportkedjan att satsa på en helt ny enplansbutik.
– Stadium får markplansdelen där Åhléns låg tidigare. Butiken kommer alltså att ligga kvar i princip samma läge, men flyttar ett steg till höger.

Här kan ni läsa hela artikeln i VLT:

Tre butikskedjor satsar i city: ”Jätteviktig signal” – VLT