15 maj 2020

TÄVLA OCH VINN!

En god handling! Under maj och juni kan du tävla och vinna shopping i Punkt, Gallerian och Centra – en god handling som stöttar den lokala handeln. Ingen har väl missat coronaviruset och hur hårt det slår mot handeln. Därför går vi, Klövern in och anordnar flera tävlingar, där just du kan bli en lycklig vinnare! Tävlar gör ni på vår Facebooksida här: https://www.facebook.com/punktgallerian/ Varje tävling gäller i tio dagar (tävlingsdatum).

Tävlingsvillkoren och tävlingarna ser du här nedan och det fylls på vart efter!
1. Först ut är Gant i Punkt med den lokala handlaren Erik Barklund. Var med i vår tävling och vinn varor hos oss till ett värde av 3 000 kr. (13-22/5)
2. Thé Boden med den lokala handlaren Nina Sääv. Var med i vår tävling och vinn varor hos oss till ett värde av 3 000 kr. (16-25/5)
3. mStore i Punkt där butikschefen Björn Wetterberg med personal bidrar med lokal service och kvalitet.  Var med i vår tävling och vinn varor hos oss till ett värde av 3 000 kr. (19-28/5)
4. New Yorker är ungdomarnas favo butik i Punk. Lena Solbodnik med personal hälsar er välkomna in till butiken, de bedriver inte någon onlineförsäljning. Var med i vår tävling och vinn varor hos oss till ett värde av 2 500 kr.  (27/5-5/6)
5. Albrekts Guld, sommaren är här och med den firas student, dop och bröllop…Var med i vår tävling och vinn varor hos oss till ett värde av 2 500 kr. (2-11/6)
6. Klippstugan, snyggaste skönhetssalongen hittar ni i Punkt. Var med i vår tävling och vinn varor hos oss till ett värde av 2 500 kr. (5-14/6)
7. Kicks butiken med de bättre och roligare märkena i City. Var med i vår tävling och vinn varor hos oss till ett värde av 2 500 kr. (11-20/6)
8. Två systrar, där du bli fin inunder, njutbart hela sommaren! Var med i vår tävling och vinn varor hos oss till ett värde av 2 500 kr. (24/6-3/7)
9. Newport, inredningsbutiken med stil. Var med i vår tävling och vinn varor hos oss till ett värde av 2 500 kr. (3/7-12/7)

Besök oss gärna, men tänk på hur du undviker smittspridning. Välkomna, här kan du känna dig trygg!

Tävlingsvillkor:
Vad behöver du göra för att vinna. Vi vänder oss till dem som faktiskt värnar, handlar och på riktigt stöttar den lokal handeln här i Västerås City, men självklart kan vem som helst vara med och tävla. Tävlingen arrangeras av Klövern i samarbete med respektive och är inte arrangerad, sponsrad eller administrerad av Facebook. En vinnare vinner i varje tävling. Vinsten ska nyttjas senast 30 juni 2020, den går inte att lösas in mot pengar.
Tävla genom att kommentera i inlägget med svar på frågan samt motivering. Tagga gärna. Vinnaren utses av Klövern och respektive butik och offentliggörs på Punkt gallerians Facebook och vinnaren meddelas även direkt.
Genom att delta i tävlingen ger deltagarna Klövern/Punktgallerian rätt att publicera vinnarnas namn i sina kanaler. Om du har några frågor med anledning av dessa tävlingsregler är du välkommen att kontakta oss i ett meddelande. Lycka till och följ oss gärna på Facebook och Instagram.