26 augusti 2020

POP UP BUTIK

I två dagar har vi besök av Sabina and Friends en uthyrningstjänst som just nu säljer ut sitt sortiment. ALLTID DET SENASTE – ALLTID I SÄSONG – ALLTID RÄTT

Välkomna att fynda, torsdag – fredag kl 10-18.
Ni hittar dem i Punkt, vid Chantals 27-28 augusti.

Du vet, känslan av att inte ha något att ha på sig, parat med den där oemotståndlig lusten av att köpa nytt. Trots att vi båda hade garderoberna fulla med kläder. 

Deras utförsäljningar har alltid varit väldigt populära då vissa märken är svåra att få tag på i Sverige samt att vi har ett roligt utbud av färg och mönster som man kanske annars inte vill lägga dyra pengar på att köpa till ordinarie pris.

De flesta i prisklass 1500-5000 /plagg som vi säljer ut från 300-1000 /plagg. Vissa plagg är nya och aldrig utlånade medan andra är lätt begagnade men såklart tvättade och genom kollade av oss. 

Vi kände att något saknades i modebranschen. Det fanns miljö- och hållbarhetstänk hos de flesta aktörer när det gällde material och återvinning. Samtidigt hade vintage-marknaden börjat etablera sig på allvar. Vi ville ta nästa steg och föra in delningsekonomin i modebranschen på allvar.

Kläderna från Sabina & Friends är alltid av hög kvalitet och i säsong. Särskilt utvalda att passa just dig. Ditt drömskåp – alltid uppdaterad hos Sabina & Friends. https://sabinaandfriends.se