19 november 2019

SKYLTSÖNDAG 24 NOV

TRÄFFA TOMTEN HOS OSS PÅ PUNKT.

På söndag kl 12-17  är det julskyltning i Västerås City och tomten tillsammans med tomtemor kommer på besök. Så ta med era små. Och glöm inte önskelistan, det går självklart bra att skriva den på plats också.

JULKORT passa på och ta en fin bild med tomten. Lägger du upp den på Instagram och taggar #julmyspåpunkt så får du med dig ett fint julkort med dig hem till släkt och vänner.

KRANSBINDNING i Punkt kl 12-17. Kom och tillverka fina julkransar i äkta granris, lingonris tillsammans med våra tomtenissar.

PAKETINSLAGNING elever från Carlforska Ekonomi & Handel hjälper er att slå in fina julklappar

UF-FÖRETAG ställer ut och har försäljning i Punkt kl 12-17.
Hypeyourtypeuf är ett UF-företag på fyra elever från Carlforsska Gymnasiet som gör sina egna designade handtryckta tröjor. Målet med företaget är att alla tröjor ska vara så miljövänliga som möjligt. Därför trycker de tröjorna helt för hand för att minska på fraktresorna.
Vi skänker 10% av inkomsten per t-shirt till World Animal Protection som är en organisation som bidrar till djurens rättvisa och välmående.

POP UP BUTIK – På besök har vi Svanefors Hemtextil i Punkt just nu. Ni hittar de mellan Kalsongkompaniet och Västerås Skohus.